Broccoligratin med stegte svampe og grøn pesto
4 pers.
50-60 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og velsmagende opskrift på broccoligratin med stegte svampe og grøn pesto. Vi har givet den klassiske broccoligratin med gulerødder et nymodens twist med revet parmesanost, citronolie og grøn pesto. For at give retten lidt umami får du også stegte portobello-svampe, der binder hele retten sammen. Servér broccoligratinen til aftenmad eller som den lette frokost. Velbekomme!

Ingredienser

1 stk. Broccoli Gratin
600 g svampe, gerne store Portobello
100 g grøn pesto
25 g parmesanost - revet
1 spsk. madolie
1 spsk. citronolie

Fremgangsmåde

Gratinen tilberederes som der er anvist på posen.
Rist svampene på en pande med lidt olie og krydr med salt og peber. Svampene overhældes med lidt pesto ved servering og revet parmesanost. Server straks svampene sammen med den varme gratin.

TIPS! Server evt. en god salat til.

Produkt i opskrift

Broccoligratin
OKSEKØD & GRØNSAGER