Spring Rolls & Classic Ovn

Vi har udvalgt et antal opskrifter med Classic Ovn, Spring Rolls & Street Food som egner sig særlig godt til sommer og grill!

Vores Spring Rolls , Classic Ovn og Street Food kan med fordel bruges som tilbehør til lækre og sprøde sommersalater med en lækker dip eller sauce til.

Spring Rolls tilberedes 14-16 min. ved indirekte varme. Classic ovn tilberedes 18 min. ved indirekte varme.

Vores Street Food produkter (Red Thai Chicken, Green Curry Chicken, Vietnamese Style Vegetables) tilberedes i 14-15 min. ved direkte varme og vendes undervejs.

Du finder hele vores Classic og Spring Rolls produktsortiment her: Produktoversigt – Spring Rolls. 

Du finder hele vores Street Food sortiment her: Produktoversigt - Street Food

Fingerfood

Vi har udvalgt et antal opskrifter med Fingerfood produkter som egner sig særlig godt til sommer og grill! Vores Fingerfood produkter kan med fordel anvendes som en sprød sommer snack med en af vores lækre dips eller en sauce til.


Mini Spring Rolls og Mini samosa tilberedes ca. 10 min. ved indirekte varme. Man kan med fordel bruge en pizzasten for et ekstra sprødt resultat.


Du finder hele vores Fingerfood produktsortiment her: Produktoversigt – Fingerfood.

Veggie

Herunder finder du et udvalg af opskrifter med vores Veggie produkter som egner sig særlig godt til sommer og grill! Vores produkter uden kød kan med fordel anvendes i burgers eller pitabrød, fyldt med lækkert grøntsagsfyld og en lækker chili-mayo eller en grov avocado dip.

Vores Veggie burger og Nacho Burger tilberedes 10 min. ved indirekte varme. Herefter sluttes af med 2 min. på hver side ved direkte varme.

Samosa (70 g) tilberedes 17-18 min. ved indirekte varme. Det anbefales at bruge en pizzasten, da produktet ellers kan blive sort i spidserne.

Du finder hele vores Veggie produktsortiment her: Produktoversigt – Veggie.