Grill med daloon

nem & lækker grillmad med daloon

Så er grillsæsonen skudt i gang – derfor har vi gjort det nemt for dig, og har samlet et overblik over hvordan du nemt og enkelt kan grille dine favoritter fra Daloon.

Om du er til forårsruller, samosaer eller til en veggie burger, så har vi en grill-tilberedning klar til enhver smag. Lad dig inspirere af vores udvalgte opskrifter, der er rigtig gode til grillen og det varme sommervejr.

Spring Rolls, Classic forårsruller (ovn) & Street Food

Vi har udvalgt et antal opskrifter med Classic forårsruller til ovnSpring Rolls & Street Food som egner sig særlig godt til sommer og grill!

Vores Spring RollsClassic forårsruller til ovn og Street Food kan med fordel bruges som tilbehør til lækre og sprøde sommersalater med en lækker dip eller sauce til. 

Spring Rolls tilberedes 14-16 min. ved indirekte varme. Classic forårsruller ovn tilberedes 18 min. ved indirekte varme.

Vores Street Food produkter (Red Thai Chicken, Green Curry Chicken, Vietnamese Style Vegetables) tilberedes i 14-15 min. ved direkte varme og vendes undervejs.

 

Snacks

Vi har udvalgt et antal opskrifter med snack produkter som egner sig særlig godt til sommer og grill! Vores snack produkter kan med fordel anvendes som en sprød sommer snack med en af vores lækre dips eller sauce. 

Mini Forårsruller og Mini Samosa tilberedes ca. 10 min. ved indirekte varme. Man kan med fordel bruge en pizzasten for et ekstra sprødt resultat.

Veggie

Herunder finder du et udvalg af opskrifter med vores Veggie produkter som egner sig særlig godt til sommer og grill! Vores produkter uden kød kan med fordel anvendes i burgers eller pitabrød, fyldt med lækkert grøntsagsfyld og en lækker chili-mayo eller en groc avocado dip.

Vores Veggie burger og Nacho Burger tilberedes 10 min. ved indirekte varme. Herefter sluttes af med 2 min. på hver side ved direkte varme.

Samosa (70 g) tilberedes 17-18 min. ved indirekte varme. Det anbefales at bruge en pizzasten, da produktet ellers kan blive sort i spidserne.

Dips og saucer til din grillaften

UDvalgte produkter til grill