Hvidkålsrouletter, forstegte
30 min.
20 stk.

Beskrivelse

Daloons forstegte Hvidkålsrouletter består af oksekød og svinekød, nænsomt pakket i hvidkål.

Hvidkålsrouletterne er nemme at tilberede. Hvidkålsrouletterne anbringes i en bradepande og ca. 1 cm vand tilsættes. Drys med salt og peber og lad dem småstege under stanniol i konvektomat ved 180 grader i ca. 30 min.

Hvidkålsrouletterne passer perfekt til enten tilbehør eller som portionsanretninger på buffeten. De gør sig især godt som tilbehør ovenpå rugbrød eller til kartofler og sauce.


Hvidkål (54%), svinekød (13%), vand, løg, oksekød (7%), rasp (HVEDEMEL, vand, salt, gær), kartofler, krydderier (indeholder SELLERI), salt.
Energi - 91 Kcal / 378 kJ
Fedt - 4,1 gram
heraf mættet fedt - 1,6 gram
Kulhydrater - 7,4 gram
heraf sukkerarter - 3,0 gram
Protein - 4,8 gram
Salt - 0,91 gram
Konvektomat: 180 ˚C ca. 30 min.