Knækbrød med Soufflé blomkål, valnøddeknas og selleri-æblesalat
10 pers.
20-30 min.

Beskrivelse

Prøv denne apetitvækkende og lækre opskrift på knækbrød med souffle med blomkål, valnøddeknas og selleri-æblesalat. Opskriften er nem at lave og perfekt til de travle dage i køkkenet og du kan nemt erstatte eller supplere med ekstra grønt tilbehør eller nødder.

Retten passer perfekt til de kødfrie dage på kantinens buffet eller som portionsanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Soufflé med blomkål
10 stk. knækbrød
2 æbler
¼ knoldselleri
¼ bladselleri
50 g. valnødder
½ citron
1 spsk. nøddeolie – meget gerne valnødolie
Lidt reven peberrod

Fremgangsmåde

Souffléerne med blomkål tilberedes efter anvisning på emballagen.
Snit æbler og selleri i fine tynde strimler og smag til med citronsaft, nøddeolie salt og peber.
Skær de varme souffléer i skiver og fordel på knækbrødet.
Fordel æble-sellerisalaten dekorativt på knækbrødet og drys grofthakket valnødder over.
Afslut evt. med lidt frisk revet peberrod.

TIPS! – Andre nødder kan også bruges f.eks. hasselnødder fungere rigtig godt.

Produkt i opskrift

Soufflé med blomkål