Majs-tortilliawrap med Nacho Burger, nachoscrumble og kikærte-tacosauce
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og velsmagende vegetariske opskrift på Majs-tortilliawrap med Nacho burger, nachoscrumble og kikærte-tacosauce, spækket med mexicansk velsmag.

Denne ret gør sig særlig godt som frokostanretning. Server den enten som portionsanrettet eller som byg-selv på kantinens buffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Nacho Burger
100 g nachos
10 stk. Tortilla wrap
2 rødløg – fintsnittet
2-3 avokadoer
200 g blandet salater f.eks. Iceberg eller rucola

Kikærte-tacosauce
200 g Tacosauce
200 g kikærter fra dåse

Fremgangsmåde

Nachoburgerne tilberedes efter anvisning på posen. Rødløg og salat snittes fint. Skræl avokadoerne og skær dem i tynde skiver. Kom nachos i en frysepose eller lignende og knus dem til rasp. Inden servering lunes majstortillias i ovnen.

Fyld de lune tortillas med salaten, de sprøde nacho burgere, efterfulgt af avokado skiverne og de fintsnittede rødløg. Afslutningsvis toppes tortillaen af med kikærte-tacosaucen og drysses med nacho crumblen for, at bevare knas og sprødhed.

Kikærte-tacosauce
Vandet sies fra kikærterne. Bland efterfølgende kikærterne og tacosaucen sammen i en skål.

TIPS! Som alternativ til majstortillas kan almindelige hvedetortillas også bruges.

Produkt i opskrift

Navho Burger