Mini Soufflé med broccoli og gulerødder bagt med parmaskinke og brødsalat
10 pers.
30-40 min.

Beskrivelse

Hvem elsker ikke en lækker klassisk soufflé? I denne opskrift får du vores lækre og cremede Mini soufflé med broccoli og gulerødder bagt med parmaskinke og brødsalat. Hvis du ønsker at gøre retten vegetarisk kan du med fordel erstatte parmaskinke med en lækker bulgur salat , tilsat en krydret olie dressing.

Retten fungere rigtig godt på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini soufflé med broccoli og gulerødder
10 skiver parmaskinke
5 skiver hvedebrød brudt i mindre stykker
2 spsk. olivenolie
5 tomater skåret i grove stykker
1 rødløg snittet i tynde skiver
2 fed finthakket hvidløg
2 hjertesalat

Dressing:
3 spsk. vineddike
6 spsk. rapsolie
½ spsk. dijonsennep

Fremgangsmåde

Start med at vikle parmaskinke om mini soufflerene.

Brug lidt kødsnor eller en tandstik til at holde skinken fast på souffléen.

Bag souffléerne i ovnen efter anvisning på posen.
Bland imens tomater, rødløg og salat i en skål.

Bland alle ingredienser til dressingen og vend den i salaten.

Rist brødstykkerne på en pande med olivenolien, og tilsæt brødet i salaten lige inden servering. Krydr med salt og peber.

Produkt i opskrift

Mini Soufflé med broccoli og gulerødder