Mini Soufflé med broccoli og gulerødder "en cocotte" med ost og timian-svampe
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Forkæl smagsløgene med denne nemme og lækre opskrift på Mini Soufflé med broccoli og gulerødder "en cocotte" med ost og timian-svampe. Opskriften er nem at lave og perfekt til de travle dage i køkkenet.

Retten passer perfekt til de kødfrie dage på kantinens buffet og du kan nemt erstatte eller supplere med ekstra grønt tilbehør.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk Mini soufflé med broccoli og gulerødder
500 g svampe – gerne blandet
2 løg – pillet
1 potte frisk timian
200 g parmesanost
Evt. Lidt krydderurter – purløg eller persille
Evt. brød og salat

Fremgangsmåde

Mini soufflérne med broccoli og gulerødder tilberedes efter anvisning på pakken og sættes i en portionsformsbakke.
Imens ristes svampene på en pande med olie, efterfulgt af fintsnittet løg og timian.
Når souffléerne er færdigbagte anrettes de i en ”TO GO” bakke og toppes evt. med lidt ekstra krydderurter.

TIPS! – Serveres eventuelt med lidt godt brød til.



Produkt i opskrift

Mini Soufflé med broccoli og gulerødder