Mini soufflé med broccoli og gulerødder med krydderurtefrikadeller og ovnkartofler med røget salt
10 pers.
30-40 min.

Beskrivelse

Prøv denne lækre og nemme opskrift på Mini Soufflé med broccoli og gulerødder med krydderurtefrikadeller, ovnkartofler og røget salt. Retten kan med fordel suppleres med en grov sennep rørt med lidt honning og yoghurt naturel.

Retten fungere fint som anretning på kantinens frokostbuffet eller som portionsservering.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini soufflé med broccoli og gulerødder

Frikadellefars:
1 kg. Svine/kalve småkød
2 hakkede løg
2 dl. havregryn
ca. 3 dl. mælk
1 dl. hakket persille
2 tsk. frisk/tørret timian
1 bundt purløg – fintsnittet
1,5 kg små kartofler
1 dl. madolie
1 spsk. røget salt

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser til frikadellefarsen.
Skyl kartoflerne grundigt, og skær dem eventuelt i mindre stykker.
Vend dem i olie og krydr med røget salt inden de tilberedes i ovnen.
Samtidig tilberedes mini souffléerne som anvist på posen.
Steg imens frikadellerne på en pande.
Anret det hele dekorativt på fade og i skåle.

Tips! – Servér eventuelt en grov sennep rørt med lidt honning og yoghurt naturel til.

Produkt i opskrift

Mini Soufflé med broccoli og gulerødder