Mini soufflé med broccoli og gulerødder
20-25 min.
20 stk.

Beskrivelse

De lækre vegetariske Mini Souffléer med broccoli og gulerødder fra Daloon er rørt af æg, broccoli, gulerødder. Vi har sikret dig et produkt hvor kvalitet og god smag er i højsædet.
Mini Souffléerne med broccoli og gulerødder har mange tilberedningsmuligheder. De kan tilberedes direkte fra fryseren i en varmluftsovn ved 180 grader i ca. 25 min. I en konvektomat ved 150 grader i ca. 20 min. eller i en microbølgeovn 600 W 1 stk. i ca. 3 min.
Mini Souffléerne med broccoli og gulerødder passer perfekt til de kødfrie dage på kantines buffet og kan nemt slices og benyttes i grab & go sandwiches på kantines buffet eller som tilbehør til sprøde salater med tilhørende dips.


ÆG, broccoli (24%), gulerødder (21%), vegetabilsk margarine (palmeolie, rapsolie, kokosfedt, vand, salt, aroma, vitamin A), HVEDEMEL, vand, majsstivelse, VALLEPULVER (fra MÆLK), rasp (HVEDEMEL, vand, salt tilsat jod, gær, krydderier), salt, hævemiddel (dinatriumdiphosphat, natriumhydrogen-carbonat), gulerodsekstrakt, krydderier, sukker, krydderiekstrakter.
Næringsværdi pr. 100 g

Energi - 159 Kcal / 663 kJ
Fedt - 8,9 gram
heraf mættet fedt - 3,7 gram
Kulhydrater - 13,5 gram
heraf sukkerarter - 2,5 gram
Protein - 5,3 gram
Salt - 1,5 gram
Varmluftsovn: 180 ˚C ca. 25 min.
Konvektomat: 150 ˚C ca. 25 min.
Microbølgeovn: 600W 1 stk. i ca. 3 min.