Mini soufflé med broccoli (Økologisk)
20-25 min.
20 stk.

Beskrivelse

De lækre vegetariske og økologiske Mini Souffléer med broccoli og gulerødder fra Daloon er rørt af æg, broccoli, gulerødder. Vi har sikret dig et produkt hvor kvalitet, gode råvarer og god smag er i højsædet.
Mini Souffléerne med broccoli og gulerødder har mange tilberedningsmuligheder. De kan tilberedes direkte fra fryseren i en varmluftsovn ved 180 grader i ca. 17 min. I en konvektomat i ved 150 grader i ca. 25 min. eller i en microbølgeovn 600 W 1 stk. i ca. 3 min.
De økologiske og vegetariske Mini Souffléer passer perfekt til de kødfrie dage på kantinens buffet og kan nemt slices og benyttes i grab & go sandwiches på kantinens buffet eller som tilbehør til sprøde salater med tilhørende dips.


ÆG*, broccoli* (23%), gulerødder* (20%), vand, magarine (palmeolie*, solsikkeolie*, vand, salt, gulerodssaft”, naturlig aroma, citronsaft*), HVEDEMEL*, majsstivelse*, SKUMMETMÆLKSPULVER*, rasp* (indeholder HVEDEMEL), salt, gulerodspulver*, hævemiddel (natriumhydrogencarbonat), krydderier, sukker*, druesaftkoncentrat*.

Næringsværdi pr. 100 g

Energi - 150 Kcal / 625 kJ
Fedt - 8,4 gram
heraf mættet fedt - 3,5 gram
Kulhydrater - 12,1 gram
heraf sukkerarter - 2,0 gram
Protein - 5,6 gram
Salt - 1,2 gram
Konvektomat: 150 ˚C ca. 25 min.
Varmluftsovn: 180 ˚C ca. 25 min.
Microbølgeovn: 600W 1 stk. i ca. 3 min.