Mini Soufflé spinat burger med tomat og mozzarella ost
10 pers.
20-30 min.

Beskrivelse

Burger er et sikkert hit på kantinens buffet! Prøv vores opskrift på Mini Soufflé med spinat og ost i burger med tomat og mozzarella. Retten passer perfekt til de kødfrie dage på kantinens buffet og du kan nemt erstatte eller supplere med ekstra grønt tilbehør.

Du kan med fordel servere retten som byg-selv burger på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Soufflé med spinat og ost
10 burgerboller
150 g pesto
5 store tomater i skiver
500 g mozzarellaost eller andet mild ost
Lidt sprød salat

Fremgangsmåde

Mini Souffléerne med ost og spinat tilberedes efter anvisning på posen.
Halvér burgerbollerne og rist dem gyldne.
Burgerbollerne smøres herefter med pesto.
Skær de varme souffléer i halve stykker og fordel skiverne i burgerbollerne sammen med tomat, salat og ost. Server straks de lune og lækre burgere.

TIPS! – Burgerne kan evt. også halveres og serveres i mindre portioner.


Produkt i opskrift

Mini Soufflé med spinat og ost