Soufflé med spinat og ost anrettet som tapas med charcuteribræt og syltet oliven
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Hvem elsker ikke en lækker og cremet soufflé? I denne opskrift får du vores lækre og appetitvækkende mini soufflé med spinat og ost anrettet som tapas med charcuteribræt og syltet oliven. I denne opskrift har vi valgt at bruge italiensk lufttørret skinke, parmaskinke, pølser, og fransk rilette. Hvis du ønsker en vegetarisk tapasanretning kan du bare skifte charcuteri ud forskellige grøntsagsstænger med hummus, små salat anretninger, nødder, og oliven.

Retten fungere rigtig godt som tapasanretning på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Soufflé med spinat og ost
forskellig pølser: f.eks. italiensk lufttørret salami, pastrami, Parmaskine,
små øl pølser lidt paté og fransk rillette og evt. lidt ost.
Syltet oliven og hvidløg
Soltørret tomater
Cornichons agurker
evt. knækbrød

Fremgangsmåde

Mini soufflérne tilberedes efter anvisning på posen. Imens anrettes pølser, paté og ost på et bræt.
Anret de syltede grøntsager og oliven i små skåle. Skær de varme souffléer i mindre stykker, og anret sammen med det øvrige tilbehør.

Tips! – Serveres eventuelt med lidt humus eller anden dip.

Produkt i opskrift

Mini Soufflé med spinat og ost