Mini Soufflé med spinat og ost
20-22 min.
20 stk.

Beskrivelse

De lækre vegetariske Mini Souffléer med spinat og ost fra Daloon er rørt på æg, spinat, løg og ost. Vi har sikret dig et produkt hvor kvalitet og god smag er i højsædet.
Mini Souffléerne med spinat og ost har mange tilberedningsmuligheder. De kan tilberedes direkte fra fryseren i en varmluftsovn ved 180 grader i ca. 22 min. i konvektomat ved 150 grader i ca. 20 min eller i en microbølgeovn 600 W 1 stk. i ca. 3 min.
Mini Souffléerne med spinat og ost passer perfekt til de kødfrie dage på kantines buffet og kan nemt slices og benyttes i grab & go sandwiches på kantinens buffet eller som tilbehør til sprøde salater med tilhørende dips.





ÆG, spinat (18 %), løg, vand, OST (8 %), HVEDEMEL, margarine (palmeolie, rapsolie, kokosfedt, vand, salt, aroma, vitamin A), majsstivelse, ÆGGEBLOMME, SØDMÆLKSPULVER, OSTEPULVER, hævemiddel (dinatriumdiphosphat, natriumhydrogencarbonat), sukker, salt, krydderier, løgpulver, hvidløg
Næringsværdi pr. 100 g

Energi - 185 Kcal / 771 kJ
Fedt - 12 gram
heraf mættet fedt - 5,5 gram
Kulhydrater - 11 gram
heraf sukkerarter - 1,3 gram
Protein - 7,8 gram
Salt - 1,4 gram
Varmluftsovn: 180 ˚C ca. 22 min.
Konvektomat: 150 ˚C ca. 20 min.
Microbølgeovn: 600W 1 stk. i ca. 3 min.