Mini soufflé med spinat og ost serveret med rosmarinstegt kyllingelår og hvidløgsdip
10 pers.
30-40 min.

Beskrivelse

Hvem elsker ikke en lækker og cremet soufflé? I denne opskrift får du vores lækre og appetitvækkende mini soufflé med spinat og ost serveret med rosmarinstegt kyllingelår og hjemmelavet hvidløgsdip.

Hvis du ønsker at gøre retten vegetarisk kan du med fordel erstatte kyllingen med en sprød salat med sæsonens grønt, tilsat en cremet dressing.

Retten fungere rigtig godt på kantinens frokostbuffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Soufflé med spinat og ost
5-10 kyllingelår
2 spsk. madolie
2 spsk. rosmarin
4 dl. creme fraiche
4 hakket hvidløg
1 spsk. citronsaft
1 tsk. flormelis
1 lille bundt persille - finthakket

Fremgangsmåde

Kyllingestykkerne fordeles i en bradepande og pensles med olie og drysses med rosmarin, salt og peber.

Mini soufflérne tilberedes efter anvisning på posen og tilberedes samtidig med kyllingelårene ovnen.

Hvidløgsdip:
Bland creme fraiche, hvidløg, flormelis og persille - smag til lidt salt og peber.

Serveres straks, anrettet dekorativt på fade eller i skåle.

Tips! – Serveres eventuelt med grillede citronskiver.

Produkt i opskrift

Mini Soufflé med spinat og ost