Mini Spring Rolls Panang Style Vegetables med crunchy cashew crust
2 pers.
10-15 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne asisatisk-inspireret opskrift med vores friske Panang Vegetables miniforårsruller som det sprøde centrum. I denne opskrift får miniforårsrullerne endnu et asiatisk twist med friske forårsløg, koriander og en frisk og sur-sød mariande på ingefær, sukker og tomatpuré. Som prikken over i’et rulles miniforårsrullerne i en knasende cashew crust for ekstra crunch. Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Spring Rolls Panang Style Vegetables
50 g Cashew nødder
1 spsk. tomatpuré
2 tsk. Ingefærsaft
1,5 spsk. sukker
2 forårsløg
Lidt frisk koriander

Fremgangsmåde

Panang Vegetable Mini Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Hak eller blend cashewnødder til en grov rasp. Sukker, ingefærsaft og tomatpuré blandes i en skål til en marinade. Snit forårsløg og koriander fint. Når Mini Spring Rolls er færdigbagte, pensles de med marinaden og rulles i nødde-raspen. Herefter anrettes rullerne på et stort fad eller en stor tallerken og drysses med fintsnittet forårsløg og koriander.

TIPS! – Server evt. med lidt ekstra marinade sauce og limefrugt til.

Produkt i opskrift

Mini Spring Rolls Panang Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER