Mini Spring Rolls Panang Vegetables i Thai salatbowl
2 pers.
10-15 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne smagfulde, appetitvækkende og vegetariske opskrift på mini forårsruller med panang-grøntsager i en thai-salat-bowl. Thai-salat-bowlen er både frisk og sprød og består af knasende gulerødder, agurker, forårsløg og en smule glasnudler. Retten bliver fuldendt med salte peanuts og en sød chilisauce on the side. Servér retten som en let aftensmad eller en nem frokost. Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Spring Rolls Panang Vegetables
2 gulerødder
2 skoleagurker
2 forårsløg
2 spsk. peanuts
Lidt salat
Lidt sød chilisauce
100 g. glasnudler

Fremgangsmåde

Panang Vegetable Mini Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Tilbered glasnudlerne efter anvisning på pakken. Snit alle grøntsagerne op i mundrette størrelser. Anret herefter rullerne og grøntsagerne dekorativt i en skål eller tallerken og servér nudlerne som tilbehør sammen med en sød chilisauce.

TIPS! – Du kan sagtens bruge andre grøntsager, f.eks. friske mini majs, rød peber, sukkerærter eller mini auberginer.

Produkt i opskrift

Mini Spring Rolls Panang Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER