Classic forårsruller til ovn med hjemmelavet ketchup og ovnbagte rodfrugt-fritter

2 personer – Total tilberedningstid 25-30 min.

Classic forårsruller til ovn med hjemmelavet ketchup og ovnbagte rodfrugt-fritter

Ingredienser:

4 stk. Classic forårsruller til ovn

300 g rodfrugter f.eks. gulerødder, selleri og kartofler

3 spsk. olie

1 lime

1 bdt. koriander til pynt

 

Ketchup:

100 g tomatkoncentrat

30 g flormelis

2 spsk. eddike

Salt og peber

Sådan gør du:

Rodfrugterne skylles og skæres i tynde strimler og vendes herefter i olie og drysses med salt. Herefter bages rodfrugterne i ovnen i ca. 25 min ved 220 grader. Classic forårsruller tilberedes efter anvisning på posen.
Imens røres ketchuppen, limen skæres i både og korianderen hakkes groft.

Ketchup:
Tomatkoncentrat røres godt sammen med flormelis og eddike. Smag ketchuppen til med salt og peber.

Server forårsrullerne og rodfrugt-fritterne med den hjemmerørte ketchup, et par lime både og lidt hakket koriander drysset over retten.

Tip:

Retten kan evt. serveres med en god forårssalat til.