Mini Spring Rolls Panang Style Vegetables med “Crunchy cashew crust”

2 personer – Total tilberedningstid: 10-15 min

Mini Spring Rolls Panang Style Vegetables med “Crunchy cashew crust”

Ingredienser:

10 stk. Panang Vegetable Mini Spring Rolls

50 g Cashew nødder

1 spsk. tomatpuré

2 tsk. Ingefærsaft

1,5 spsk. sukker

2 forårsløg

Lidt frisk koriander

Sådan gør du:

Panang Vegetable Mini Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Hak eller blend pekannødderne til en grov rasp. Sukker, ingefærsaft og tomatpuré blandes i en skål til en marinade. Snit forårsløg og koriander fint. Når Mini Spring Rolls er færdigbagte, pensles de med marinaden og rulles i nødde-raspen. Herefter anrettes rullerne på et stort fad eller en stor tallerken og drysses med fintsnittet forårsløg og koriander.

Tip:

Serveres evt. med lidt ekstra marinade sauce og limefrugt til. Alternativt kan der bruges pecan nødder.