Spring Rolls Green Curry med deep fried blomkål og sweet chilisauce

2 personer – Total tilberedningstid: 25-30 min.

Spring Rolls Green Curry med deep fried blomkål og sweet chilisauce

Ingredienser:

4 stk. Spring Rolls Green Curry Chicken

½ Blomkål

 

Dej til friture:

1,25 dl. øl

1 spsk. madolie

Ca. 80 g hvedemel

 

Limesauce:

2 spsk. limesaft

2 spsk. sukker

1 dl. vand

Lidt kartoffelmel/maizena jævner til jævning

Olie til fritering

 

Sådan gør du:

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken.
Bland limesaft, sukker og vand i en lille gryde og kog det op imens der tilsættes ca. ½ spsk. Kartoffelmel eller maizena jævner udrørt i lidt vand. Tag gryden af varmen når det er jævnet.

Skær blomkål i små buketter.

Bland alle ingredienser til dejen og varm olien op. Tilsæt en smule dej under opvarmningen. Når dejen syder er olien klar. Regulér varmen. Dyp blomkålsbuketterne i dejen og steg dem i olien til de er gyldne (ca. 1-2 min.). Blomkålene placeres efterfølgende på fedtsugende papir og krydres straks med lidt salt.

Tip:

Du kan fint erstatte blomkål med broccoli.