Spring Rolls Red Thai Chicken, med karryris, lynstegt palmekål og ovnbagte jordskokker

2 personer – Total tilberedningstid: 20-25 min.

Spring Rolls Red Thai Chicken, med karryris, lynstegt palmekål og ovnbagte jordskokker

Ingredienser:

4 stk. Red Thai Chicken Spring Rolls

2 dl. Jasminris

1 tsk. Red curry paste

1 ds. Kokosmælk (200 g. kokosmælk)

200 g Palmekål (Alternativt kan spidskål eller savoykål også bruges)

100 g Jordskokker (Kan også erstattes af 100 g. vandkastanjer på dåse).

Frisk rød chili

Lidt frisk koriander og basilikum

Soyasauce

Sådan gør du:

Jordskokkerne vendes med olie og lidt salt hvorefter de straks kommes i ovnen ved 220 grader. Red Thai Chicken Spring Rolls sættes ind i ovnen til jordskokkerne, og de tilberedes efter anvisning på æsken. Herefter tages både jordskokkerne og ruller ud af ovnen.
Kog risene i lige dele vand og kokosmælk efter anvisning på pakken og tilsæt 1 tsk. red curry paste.

Rens og skyl kålen. Kålen snittes herefter i mindre stykker og lynsteges i lidt olie i ca. 30 sek. lige inden servering. Smag risene og kålen til med ekstra chili og soya.

Anret det hele dekorativt og drys med krydderurter f.eks. koriander og basilikum.

Tip:

Vandkastanjer kan erstattes af jordskokker i ca. samme størrelse.
Bemærk, at jordskokkerne kun skal have den halve af den tilberedningstid som vandkastanjerne skal have. Palmekålen kan også erstattes med f.eks. spidskål eller savoykål.