Rugbrødssandwich med Vegetable Burger, portobello svampe og ærtesmør
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne appetitvækkende og velsmagende vegetariske opskrift på Rugbrødssandwich med Vegetable Burger, lækre portobello svampe og ærtesmør.

Denne ret gør sig særlig godt som frokostanretning. Server den enten som portionsanrettet eller som byg-selv på kantinens buffet.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Vegetable Burger
20 skiver rugbrød
Portobello svampe - en halv pr. brød
300 g ærter – optøet
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. tahin
Lidt olie
Evt. lidt blandet salater f.eks. iceberg og rucola. Evt. mix salater
Evt. 1 dl. Fløde – Hvis man ønsker en mere cremet smør

Fremgangsmåde

Vegetable Burger tilberedes efter anvisning på posen. Portobello svampene skylles og flækkes midt på, og steges på begge sider i smør på en varm pande. Salaten skylles og snittes fint. Rist rugbrødsskiverne.

Alle rugbrødsskiverne smøres med ærtesmørret. På den nederste rugbrødsskive ligges en lun vegetable burger efterfulgt af stegte svampe. Afslutningsvis toppes af med lidt salat og lidt mere ærtesmør inden sandwichen lukkes med den anden skive rugbrød.

Ærtesmør:
De optøede ærter blendes til en grov mos og smages til med tahin, sennep, salt og peber.

Produkt i opskrift

Vegetable Burger