Salat med Soufflé med broccoli og gulerødder, rugbrødschip og sauce tartare
10 pers.
20-30 min.

Beskrivelse

Forkæl smagsløgene med denne nemme og lækre opskrift på salat med Soufflé med broccoli og gulerødder, rugbrødschips og sauce tartare. Opskriften er nem at lave og perfekt til de travle dage i køkkenet og du kan nemt erstatte eller supplere med ekstra grønt tilbehør.

Retten passer perfekt til de kødfrie dage på kantinens buffet eller som portionsanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Soufflé med broccoli og gulerødder
300 g. rugbrødschips
500 g. salat – blandet – skyllet og plukket

Tartaresauce:
1 dl. mayonnaise
1 dl. creme fraiche 18%
1 spsk. grov dijonsennep
1 spsk. kapers - groft hakket
½ løg – finthakket
1 stort bundt krydderurter f.eks. persille, purløg, estragon
1 citron

Fremgangsmåde

Souffléerne med broccoli og gulerødder tilberedes efter anvisning på emballagen.
Skær de varme souffléer i mindre stykker og fordel dem i salaten.
Kom en god skefuld sauce tartare på og afslut med at dekorere med den sidste 1/3 af krydderurterne.

Sauce tartare:
Hak 2/3 af krydderurterne sammen. Bland de hakkede krydderurter, mayonnaise og creme fraiche. Vend løg, sennep og kapers i. Smag herefter til med citronsaft, salt og peber.

TIPS! – Brug eventuelt kapersblomster til at pynte med.

Produkt i opskrift

Soufflé med broccoli og gulerødder