Smørrebrød med lun soufflé med broccoli og gulerod, toppet med varmrøget laksemousse
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Savner du et alternativ til det klassiske smørrebrød på kantinens buffet? Så har vi løsningen!
Prøv denne appetitvækkende og nemme opskrift på smørrebrød med lun soufflé med broccoli og gulerod, toppet med varmrøget laksemousse.

Servér retten som et aftenmåltid eller som en frokostanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Soufflé med broccoli og gulerod
10 skiver rugbrød
200 g varmrøget laks
2 dl. Creme fraiche 18%
1 tsk. Dijon sennep
2 tsk. citronsaft
1 lille bundt purløg
Lidt salat f.eks. Iceberg eller hjertesalat
Eventuelt lidt lakserogn eller ørredrogn

Fremgangsmåde

Soufflérne tilberedes efter anvisning på posen. Lad soufflérne køle af i nogle minutter inden de skæres i skiver. Bland creme fraiche med sennep og det plukkede laksekød. Smag moussen til med fintsnittet purløg, citronsaft, salt og peber.

Fordel salat og de lune skiver af soufflé på rugbrødet, efterfulgt af laksemoussen. Afslutningsvis drysses smørrebrødet med lidt fintsnittet purløg inden servering.

TIPS! For at give smørrebrødet et ekstra pift, kan smørrebrødet med fordel toppes med lakserogn eller ørredrogn.

Produkt i opskrift

Mini Soufflé med broccoli og gulerødder