Soufflé med broccoli og gulerødder som "cupcakes" med grøn pikant topping
10 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Prøv denne nemme og utroligt velsmagende opskrift på vores vegetariske Mini Soufflé med broccoli og gulerødder som "cupcakes" med grøn pikant topping.

Retten kan med fordel suppleres af en sprød salat med sæsonens grønt og en krydret oliedressing.

Opskriften er perfekt til en varm, dansk sommerdag på kantinens frokostbuffet eller som portionsanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Soufflé med broccoli og gulerødder
300 g ærter
2 spsk. cremefraiche
1 bundt friske krydderurter; f.eks. timian, basilikum, persille
1 fed hvidløg - finthakket
½ citron

Fremgangsmåde

Mini Souffléerne med broccoli og gulerødder tilberedes efter anvisning på posen.
Blend ærterne til en grov mos, og vend derefter med cremefraiche.
Smages til med finthakkede krydderurter, hvidløg, citronsaft samt salt og peber, til en pikant topping.

Anret souffléerne, evt. i små papirs-muffins forme. Fyld topping i en sprøjtepose og sprøjt toppingen dekorativt på souffleerne og pynt af med lidt af krydderurterne.

Tips!
I stedet for en sprøjtepose kan topping også fint anrettet med en lille ske.

Produkt i opskrift

Mini Soufflé med broccoli