Soufflé med spinat og ost "i cocotte" med tørristede solsikkefrø og quinoasalat
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Prøv denne nemme og utroligt velsmagende opskrift på vores vegetariske Mini Soufflé med spinat og ost "i cocotte" med tørristede solsikkefrø og quinoasalat. Drys eventuelt med lidt finthakket koriander hvis du ønsker at give salaten nogle flere smagsnuancer.

Opskriften er perfekt til en varm, dansk sommerdag på kantinens frokostbuffet eller som portionsanretning.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Souffléer med spinat og ost
300 g quinoa
1 agurk
1 bakke karse
1 rødløg
100 g solsikkefrø
½ citron
3 spsk. koldpresset rapsolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Mini Soufflérne med spinat og ost og quinoa tilberedes efter anvisning på emballagen. Afkøl efterfølgende quinoa til det er lunt.

Imens skæres agurk og rødløg i små tern. Rist solsikkefrø på en tør pande til de er gyldne, og krydr til sidst med lidt olie og salt.
Vend quinoa med rødløg, agurk, og smag til med rapsolie, citronsaft, salt og peber.

Anrettes i små portionsskåle og pynt af med de ristede solsikkefrø og friskklippet karse.

Tips!
Retten kan også fint anrettes på fad eller i større skåle

Produkt i opskrift

Mini Soufflé med spinat og ost