Soufflé ost-spinat med brændte tomater, basilikum og frisk mozzarellaost
10 pers.
20-30 min.
Beskrivelse
En smagfuld ret, hvor lette souffléer med ost og spinat serveres med skiver af frisk mozzarella og brændte små tomater. Tomaterne får en lækker, karamelliseret overflade ved at blive let brændt med en gasbrænder eller på en glohed pande, hvilket giver en intens smag. Toppet med friske basilikumblade og et strejf af olivenolie, er retten både indbydende og fyldt med smag.
Perfekt til servering i kantiner og professionelle køkkener, hvor både smag og præsentation er vigtige.
TIPS! Tilføj oliven eller små sardiner fra dåse for ekstra smag.
Perfekt til servering i kantiner og professionelle køkkener, hvor både smag og præsentation er vigtige.
TIPS! Tilføj oliven eller små sardiner fra dåse for ekstra smag.
Ingredienser
10 stk. Souffléer med ost og spinat
30 små tomater
3 stk. mozzarella oste
Friske baslikumblade
2-3 spsk. olivenolie
30 små tomater
3 stk. mozzarella oste
Friske baslikumblade
2-3 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
Soufflérne tilberedes efter anvisning på pakken. Imens vendes tomater med lidt olie, og brændes let med en gasbrænder – alternativ på en glohed pande i 10-20 sekunder. Skær mozzarellaosten i tykke skiver. Anretning: fordel de tykke skiver mozzarella på souffléerne, efterfulgt af de brændte tomater. Fordel lidt basilikumblade på hver soufflé og stænkes med lidt olie. Krydres til sidst med salt og peber
TIPS! Supplér evt. med lidt oliven eller små sardiner fra dåse.
TIPS! Supplér evt. med lidt oliven eller små sardiner fra dåse.