Spring Rolls Green Curry Chicken dekoreret med sprøde spirer og wok-svampe
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Prøv denne lækre opskrift på vores curry-inspirerede forårsruller med Green Curry Chicken. Til de sprøde forårsruller får du ristede woksvampe, her enoki-svampe, som giver retten masser af dybde og umami. Til at fuldende retten hører der selvfølgelig friske forårsløg, chilisauce, soya – og sprøde rejechips som tilbehør. Retten går perfekt som den nemme aftensmad til hele familien. God appetit!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls Green Curry Chicken
20 g prawncrackers – rejechips (Alternativt kan jordnødder eller peanuts også bruges)
30 g ærte/bønnespirer
50 g svampe (f.eks. Enoki svampe)
2 forårsløg
2 spsk. sweet chilisauce
Soyasauce

Fremgangsmåde

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Imens skæres svampene i mindre stykker og ristes hårdt og hurtigt i en wok eller en gryde, og smages til med lidt soyasauce. Forårsløgene snittes fint og rejechips knuses i mindre stykker. De bagte Spring Rolls flækkes på langs som hotdogbrød og fyldes/dekoreres med svampene efterfulgt af spirer, og toppes af med sprøde rejechips og fintsnittet forårsløg. Stænk til sidst med sweet chilisauce efter behov.

TIPS! – Kan du ikke skaffe prawncrackers (rejechips), så kan jordnødder/peanuts også fint bruges.

Produkt i opskrift

Spring Rolls Green Curry Chicken
OKSEKØD & GRØNSAGER