Spring Rolls Green Curry med deep fried blomkål og sweet limesauce
2 pers.
25-30 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne velsmagende og nærende opskrift på forårsruller med thai-kylling, friteret blomkål og frisk, syrlig lime-sauce. Denne opskrift er en asiatisk klassiker med alle de kendte smagsnuancer: sød blomkål, krydret kylling og syrlig dipping-sauce. Retten er perfekt som aftenmadsmåltid eller en spændende frokostanretning. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls Green Curry Chicken
½ Blomkål

Dej til friture:
1,25 dl. øl
1 spsk. madolie
Ca. 80 g. hvedemel

Limesauce:
2 spsk. limesaft
2 spsk. sukker
1 dl. vand
Lidt kartoffelmel/maizena jævner til jævning
Olie til fritering

Fremgangsmåde

Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken.
Bland limesaft, sukker og vand i en lille gryde og kog det op imens der tilsættes ca. ½ spsk. Kartoffelmel eller maizena jævner udrørt i lidt vand. Tag gryden af varmen når det er jævnet.

Skær blomkål i små buketter.

Bland alle ingredienser til dejen og varm olien op. Tilsæt en smule dej under opvarmningen. Når dejen syder er olien klar. Regulér varmen. Dyp blomkålsbuketterne i dejen og steg dem i olien til de er gyldne (ca. 1-2 min.). Blomkålene placeres efterfølgende på fedtsugende papir og krydres straks med lidt salt.

Blomkålene anrettes og serveres med de varme Spring Rolls og sweet limesauce.

TIPS! – Du kan fint erstatte blomkål med broccoli.

Produkt i opskrift

Spring Rolls Green Curry Chicken
OKSEKØD & GRØNSAGER