Spring Rolls Red Thai Chicken med karryris, lynstegt palmekål og ovnbagte jordskokker
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dine smagsløg med denne nemme og lækre opskrift på forårsruller med karryris, lynstegt palmekål og ovnbagte jordskokker. Opskriften har tydelige asiatiske smagsnuancer med både karryris og lynstegt palmekål, men får også et nordisk twist med de ovnbagte jordskokker, der giver umami og god mæthed til retten. Opskriften er nem at lave og perfekt som aftensmad i en travl hverdag.

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls Red Thai Chicken
2 dl. Jasminris
1 tsk. Red curry paste
1 ds. Kokosmælk (200 g. kokosmælk)
200 g Palmekål (Alternativt kan spidskål eller savoykål også bruges)
100 g Jordskokker (Kan også erstattes af 100 g. vandkastanjer på dåse).
Frisk rød chili
Lidt frisk koriander og basilikum
soyasauce

Fremgangsmåde

Jordskokkerne vendes med olie og lidt salt hvorefter de straks kommes i ovnen ved 220 grader i 10 min. Red Thai Chicken Spring Rolls sættes ind i ovnen til jordskokkerne, og de tilberedes efter anvisning på æsken. Herefter tages både jordskokker og ruller ud af ovnen.
Kog risene i lige dele vand og kokosmælk efter anvisning på pakken og tilsæt 1 tsk. red curry paste.

Rens og skyl kålen. Kålen snittes herefter i mindre stykker og lynsteges i lidt olie i ca. 30 sek. lige inden servering. Smag risene og kålen til med ekstra chili og soya.

Anret det hele dekorativt og drys med krydderurter f.eks. koriander og basilikum.

TIPS! – Jordskokker kan erstattes af vandkastanjer i ca. samme størrelse. Bemærk, at vandkastanjerne skal have den dobbelte tilberedningstid af hvad jordskokkerne skal have. Palmekålen kan også erstattes med f.eks. spidskål eller savoykål.

Produkt i opskrift

Spring Rolls Red Thai Chicken
OKSEKØD & GRØNSAGER