Spring Rolls Red Thai Chicken med stir fry peberfrugt og svampe i ingefærcreme
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne velsmagende og krydrede opskrift på forårsruller med thai-kylling og stir fry med peberfrugt og svampe. De stegte grøntsager i stir fryen får selskab af en cremet og spicy ingefær-creme, der smager og dufter af Asien. Ingefær-cremen får godt med kokosmælk, citrongræs og friske krydderurter, og retten serveres med ris, så intet af ingefær-cremen går til spilde. Servér retten som aftensmadsmåltid eller til frokost. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls Red Thai Chicken
150 g peberfrugt
100 g svampe
1 løg
1 lime
1 stilk citrongræs (Alternativt kan der bruges citronskal eller limeskal)
1 dl. kokosmælk
1 spsk. fintreven ingefær
2 forårsløg
Lidt frisk basilikum
2 dl. Jasminris eller 1 pose nudler
Lidt soyasauce

Fremgangsmåde

Tilbered risene efter anvisning på pakken. Red Thai Chicken Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær peberfrugt, løg og svampe i grove stykker og svits det hele i varm olie i en wok eller gryde.
Knus citrongræsset og snit det meget fint. Grøntsagerne koges i 2-3 minutter i kokosmælk smagt til med reven ingefær, limesaft, citrongræs og lidt soyasauce. Til sidst drysses retten med groft hakket basilikum og fintsnittet forårsløg.

TIPS! – Retten fungere også rigtig godt med nudler.

Produkt i opskrift

Spring Rolls Red Thai Chicken
OKSEKØD & GRØNSAGER