Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med spidskåls chunks og glasnudler
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne nemme og smagfulde opskrift på vegetariske forårsruller med bagt spidskål og kogte glasnudler. Retten får også selskab af frisk chili, koriander, stegte sesamfrø og soyasauce, som tager rettens udseende og smagsindtryk hele vejen til Asien. Opskriften er perfekt til den lette frokost eller nemme aftensmad. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables
½ Spidskål
2 Forårsløg
150 g glasnudler
1 Rød chili
½ dl. soyasauce
1 spsk. sesamolie
Lidt sorte og hvide sesamfrø – let ristet
Lidt friske krydderurter f.eks. koriander eller basilikum

Fremgangsmåde

Vietnamese Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær det halve spidskål i 2 kvarte på langs, hvorefter de pensles med olie og bages med de sidste 10 minutter sammen med rullerne. Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken. Forårsløg og chili snittes fint. Sesamfrøene ristes let på en varm pande.
Anret det hele dekorativt og drys retten med de fintsnittede forårsløg, chili, sesamfrø og krydderurter.
Afslutningsvis stænkes retten med soyasauce og sesamolie.

TIPS! – Andre kåltyper kan også fint bruges – f.eks. hvidkål eller blomkål.

Produkt i opskrift

Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER