Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables med wokstegt Pak Choi og sød chilisauce
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv, og en du holder af med denne velsmagende og friske opskrift på forårsruller med vietnamesiske grøntsager, wokstegt pak choi og sød chilisauce. Den sprøde pak choi får selskab af både hvidløg, chili, limesaft og soya-sauce i wokken og toppes med frisk forårsløg og koriander. Nyd hele herligheden med lidt sød chilisauce som dyppelse eller spredt ud over retten. Servér retten med det samme. Velbekomme!

Ingredienser

4 stk. Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables
1 Pak choi (Alternativt kan bladbede eller spidskål også bruges)
2 fed hvidløg
1 lime
1 frisk chili
2 forårsløg
Lidt olivenolie
Lidt frisk koriander
2 tsk. sød chilisauce
Soyasauce

Fremgangsmåde

Vietnamese Spring Rolls tilberedes efter anvisning på æsken. Skær Pak Choi kål i grove stykker og snit chili og hvidløg fint. Svits herefter pak choi i ca. 2-3 min. i en wok eller en gryde med lidt olivenolie, til de er ”al dente”. Tilsæt fintsnittet chili, hvidløg, lidt limesaft efter smag og lidt soyasauce undervejs. Herefter snittes forårsløg og koriander fint.

Pak choi og rullerne anrettes og krydres med lidt fintsnittet forårsløg og lidt frisk koriander.
Serveres med en god sød chilisauce.

TIPS! – Hvis du ikke kan skaffe pak choi kan bladbede eller spidskål også bruges.


Produkt i opskrift

Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER