Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables
220 °C, 16-17 min.
4 stk.

Beskrivelse

Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables fra Daloon er fyldt med knasende sprøde grøntsager som hvidkål, forårsløg, bønnespirer og rød peber, der sammen med den tynde dej giver en knasende sprød oplevelse. Konsistensen er fyldig med noter at varme vietnamesisk inspirerede krydderier, der giver en krydret og pirrende smagsoplevelse.

Vi har gjort det nemt for dig at skabe den autentiske Street Food stemning hjemme i dit eget køkken.
Glasnudler (17%) (vand, mungbønnestivelse), HVEDEMEL, vand, hvidkål (8%), rapsolie, forårsløg (6%), vandkastanjer (6%), rismel, bønnespirer (5%), gulerødder (5%), rød peber (4%), sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), sesamolie, løg (2%), majsstivelse, modificeret stivelse, VALLEPULVER (MÆLK), ingefærpuré, hvidløgspuré, tørrede Mu-Err svampe, tørrede løg, sukker, salt, ÆGGEPULVER, krydderier.
Energi - 205 Kcal / 853 kJ
Fedt - 8,8 gram
heraf mættet fedt - 0,9 gram
Kulhydrater - 27 gram
heraf sukkerarter - 2,9 gram
Protein - 3,6 gram
Salt - 0,95 gram
Varmluftsovn: Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables lægges på bagepapir. 220 ˚C 16-17 min.
Grill: Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables tilberedes i 14-15 min. ved direkte varme og vendes undervejs.

Flere produkter