Glasnudler (17%) (vand, mungbønnestivelse), HVEDEMEL, vand, hvidkål (8%), rapsolie, forårsløg (6%), vandkastanjer (6%), rismel, bønnespirer (5%), gulerødder (5%), rød peber (4%), sojasauce (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), sesamolie, løg (2%), majsstivelse, modificeret stivelse, VALLEPULVER (MÆLK), ingefærpuré, hvidløgspuré, tørrede Mu-Err svampe, tørrede løg, sukker, salt, ÆGGEPULVER, krydderier.
Næringsværdi pr. 100 g
Energi - 205 Kcal / 853 kJ
Fedt - 8,8 gram
heraf mættet fedt - 0,9 gram
Kulhydrater - 27 gram
heraf sukkerarter - 2,9 gram
Protein - 3,6 gram
Salt - 0,95 gram
Varmluftsovn: Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables lægges på bagepapir. 220 ˚C 16-17 min.
Grill: Spring Rolls Vietnamese Style Vegetables tilberedes i 14-15 min. ved direkte varme og vendes undervejs.