
Sweet Potato Falafel i wrap med spiced rødkål-æble coleslaw og yoghurtdip


Beskrivelse
En lækker og farverig wrap, hvor sprøde Sweet Potato Falafler møder en frisk og krydret rødkål-æble coleslaw. Wrapsene får ekstra fylde med hakkede valnødder og en cremet yoghurtdip, der balancerer smagene perfekt.
Perfekt som en hurtig frokost eller en let middag, der både er sund og fyldt med smag.
TIPS! Prøv at erstatte rødkålen med hvidkål, grønkål eller spidskål for variation.
Ingredienser
12-16 stk. Sweet potato falafel
4 wraps
½ rødkål
1-2 æbler
2 spsk. Æbleeddike
2 spsk. Rapsolie
2 spsk. Valnødder
2,5 dl. Youghurt
Fremgangsmåde
Sweet potato falafel tilberedes efter anvisning på emballagen. Snit rødkålen meget fint, evt. på et mandolinjern. Skær æblerne i små tern. Blandes i en stor skål, og smages til med æbleeddike, olie, salt og peber. Varm wraps, og smør dem på den ene side med lidt yoghurt, efterfulgt af rødkåls – coleslaw, hakket valnødder og de varme falafler. Foldes og spises straks som dejlig fingermad serveres med yoghurtdip.
TIPS! – Rødkål kan eventuelt erstattes af hvid, grøn eller spidskål…
