
Vegetable burger i grillet sandwich med humuscreme, persisk gulerodssalat og grillet citron


Beskrivelse
Vegetable burgerne tilberedes efter anvisning på pakken. Flæk citronen på tværs og gril citronen på snitfladerne til saften begynder at karamellisere. Gulerødderne snittes fint – evt. på et mandolin/rivejern. Gulerødderne vendes med groft snittet persille og edamamebønnerne. Gril brødet på begge sider og smør humus på den ene side. Herefter kan du bygge sandwichene op, først med vegetable burger, efterfulgt af gulerodssalaten og afslutningsvis et stykke hvedebrød. Anret med den grillede citron som tilbehør.
TIPS! – Humus kan fint erstattes af en god veganmayo.
Ingredienser
10 stk vegetable burger
20 skiver godt hvedebrød evt. focaccia brød
500 g humus
10 gulerødder
200 g edamame bønner
1 bundt persille
1 citron – grillet
2 fed hvidløg
5 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
En delikat og mættende grillet sandwich, hvor saftige vegetable burgers lægges mellem skiver af sprødt grillet hvedebrød. Sandwichen smøres med en cremet humus og fyldes med en frisk persisk gulerodssalat, lavet af fint snittede gulerødder, edamamebønner og persille. En grillet citron serveres som tilbehør, der tilføjer en karamelliseret syrlighed, som fuldender smagsoplevelsen.
Perfekt til kantiner og professionelle køkkener, hvor både smag, tekstur og præsentation er i fokus.
TIPS! Udskift humus med veganmayo for en let variation.
