
Sweet Potato Falafel med grillede peberfrugter og crème fraiche-dressing


Beskrivelse
En indbydende servering, hvor sprøde Sweet Potato Falafler kombineres med grillede peberfrugter og friske salater. Retten toppes med en aromatisk karry og frisk persille, og den cremede crème fraiche-dressing tilføjer en lækker balance.
Ideel som en let og smagfuld hovedret eller frokost, der kan tilpasses med andre grillede grøntsager som squash, aubergine eller tomater.
TIPS! Tilføj citronbåde for en frisk syrlig kontrast til de krydrede smage.
Ingredienser
12 stk. Sweet potato falafel
2 peberfrugter
200 g. salater
2,5 dl. C. fraiche
1 lille bundt persille
1 tsk. karry
evt. lidt citronbåde
Fremgangsmåde
Sweet potato falafel tilberedes efter anvisning på emballagen. Grill peberfrugterne på en pande eller i ovnen til de er let brændte. Skæres i grove stykker, og blandes med salaten på et stort fad. Fordel efterfølgende de varme falafler, og pynt med persille og karry. Serveres med C. fraiche ved siden af, evt. kombineret med lidt på fadet også.
TIPS! – Andre grillet grønsager kan også bruges, f.eks. squash, aubergine og tomater
