
Tærte med valnøddesalat og parmesanost


Beskrivelse
En skøn kombination af en sprød, varm tærte og en frisk valnøddesalat. Salaten består af blandede salater, sprøde radiser og skiver af parmesanost, alt sammen vendt i en lækker dressing af oliven- og valnøddeolie med et strejf af æbleeddike. Knuste valnødder tilfører ekstra smag og tekstur.
Perfekt som en let hovedret eller som en del af et større måltid, der imponerer med sin enkelhed og finesse.
TIPS! Skift valnøddeolie ud med en anden nøddeolie for variation uden at gå på kompromis med smagen.
Ingredienser
1 stk. Tærte
400 g. blandet salater
1 bundt radiser
50 g. valnødder
50 g. parmesanost
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. valnøddeolie
1 spsk. æbleeddike
Fremgangsmåde
Tærte tilberedes efter anvisning på emballagen. Dressing: pisk olie og æbleeddike sammen, og smag til med salt og peber. Bland salaten med tynde skiver af radiser og parmesanost. Til sidst vendes knuste valnødder og dressingen i salaten. Anret den varme tærte med den sprøde og smagfulde valnøddesalat.
TIPS! – Kan man ikke skaffe valnøddeolie, kan andre nøddeolier også fint benyttes.
