Betingelser for brug

Dette website styres af Daloon A/S Delfinvej 3, 5800 Nyborg, Danmark og disse betingelser beskriver hvad brugeren må og ikke må gøre under besøget. Når du besøger websitet accepterer du, at du er bundet til disse betingelser.

Vi beholder retten til at kunne ændre disse betingelser i ny og næ. Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til de oplysninger og indhold på websitet, ejes af Daloon A/S.

Den største del af indholdet er beskyttet af copyright, trade mark og andre love. Medmindre vi oplyser andet, må indholdet på dette website kun kopieres og bruges til personlig brug. Indhold må ikke ændres, publiceres, vises andre steder eller overføres til andre personer.

Det kan forekomme at websitet ikke er tilgængelig på grund af opdateringer, tekniske fejl eller årsager udenfor vores kontrol. Daloon A/S har intet ansvar for kvaliteten af indholdet som vises fra dette website.

Daloon A/S kan ikke holdes ansvarlig for problemer på brugerens computer, tablet eller telefon som kan forekomme ved brugen af dette website. Disse betingelser er relevante i forhold til den gældende lovgivning i Danmark.