Buddha Bowl med mini forårsruller med grøntsager
2 pers.
15-20 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne friske og velsmagende opskrift på Buddha Bowl med sprøde, vegetariske miniruller. Buddha Bowlen kan du fylde med alle slags grøntsager – vi har i denne opskrift valgt tomater, hvidløg og squash. Til at binde hele Buddha Bowlen sammen får du en god portion brune ris, cremet hummus og lidt friske forårsløg på toppen. Servér retten som en lækker frokost eller en nem omgang aftensmad. Velbekomme!
Ingredienser
12 stk. Mini Spring Rolls med grøntsager
½ squash
2 tomater
2 fed hvidløg
2 dl. brune ris
2 forårsløg
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. olivenolie
4 spsk. hummus
1 lime
Lidt rucolasalat eller feldsalat
½ squash
2 tomater
2 fed hvidløg
2 dl. brune ris
2 forårsløg
2 spsk. sesamfrø
2 spsk. olivenolie
4 spsk. hummus
1 lime
Lidt rucolasalat eller feldsalat
Fremgangsmåde
Mini Spring Rolls med grøntsager tilberedes efter anvisning på æsken. Tilbered risene efter anvisning på pakken.
Skyl og skær squash og tomater i grove stykker. Vend dem herefter i olivenolie, sesamfrø og grofthakket hvidløg.
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. Snit forårsløg og salat fint.
Anret minirullerne i portionsskåle sammen med ris, bagte tomater og squash, forårsløg, salt og hummus.
Afslut med at dekorere anretningen med lidt hummus og halve lime. Servér eventuelt lidt hummus i en lille skål som ekstra tilbehør.
TIPS! Andre grøntsager der er i sæson kan også fint bruges.
Skyl og skær squash og tomater i grove stykker. Vend dem herefter i olivenolie, sesamfrø og grofthakket hvidløg.
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. Snit forårsløg og salat fint.
Anret minirullerne i portionsskåle sammen med ris, bagte tomater og squash, forårsløg, salt og hummus.
Afslut med at dekorere anretningen med lidt hummus og halve lime. Servér eventuelt lidt hummus i en lille skål som ekstra tilbehør.
TIPS! Andre grøntsager der er i sæson kan også fint bruges.