Festlige Mini samosaer vendt i krydderurter, nødder og krydderier
2 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Forkæl dig selv og dine gæster med denne lækre og appetitvækkende opskrift på sprøde Street Food Mini Samosaer vendt i krydderurter, nødder og krydderier. Retten kan nemt tilpasses til dine favorit toppings og dips.

Retten kan serveres både som snack, forret eller hovedret.

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Samosa Curry Style Vegetables
1 spsk. honning
1 spsk. hakkede krydderurter f.eks. koriander og persille
1 spsk. BBQ sauce
1 spsk. hakkede nødder/frø f.eks. sort sesamfrø, pistacienødder, peanuts og mandler
1 spsk. mango chutney
1 spsk. grillkrydderi med f.eks. chili, hvidløg og paprika

Fremgangsmåde

Mini samosaerne tilberedes efter anvisningen på æsken. Lun honningen i ovnen i en ildfast skål sammen med samosaerne det sidste minuts tid, eller indtil honningen er lun.

Hak imens krydderurter og nødderne fint, men bland dem ikke sammen. Hvis du ønsker frø sammen med dine nødder, blandes de sammen efter du har hakket nødderne.
Når samosaerne er færdige, køles de af et øjeblik.

Herefter pensles eller dyppes et par af samosaerne med honning på hver side og vendes i krydderurter, så de sidder fast på siderne.

Herefter gentages fremgangsmåden, nu pensles blot med BBQ sauce, og samosaerne vendes i nødderne.

Til sidst pensles de resterende samosaer med chutney og vendes i grillkrydderiblandingen.

Anret samosaerne dekorativt i en skål eller på et fad, og servér dem med en lille skål chutney som dip.

Tips!
Samosaerne kan vendes i lige præcis den topping du elsker. Og det samme gælder den sauce eller dip du pensler/vender samosaerne i.
Honningen kan også sagtens lunes i mikrobølgeovnen.
På samme måde vil en god hummus også være en lækker dip til den festlige snack

Produkt i opskrift

Mini Samosa Curry Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER