Salatbowl med sprøde samosaer og spicy tahin dip
2 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Prøv denne appetitvækkende og nemme opskrift på salatbowl med vores lækre Street Food Samosaer og tahin dip.

I opskriften har vi brugt avocado, gulerod, edamamebønner, cherrytomater, forårsløg og agurk. Men du kan med fordel benytte dig af de grøntsager du allerede har liggende i køleskabet.

Vores Street Food samosaer er veganske og retten er derfor ideel til de kødfrie og travle dage.

Servér retten til aftensmad eller den nemme frokost. Velbekomme!

Ingredienser

6 stk. Samosa Indian Style Vegetables
1 avocado
1 gulerod
2 spsk. Edamamebønner
50 g små cherrytomater
100 g hummus
2 forårsløg
½ agurk
1 lime
Lidt friske krydderurter f.eks. koriander

Spicy Tahin dip
4 tsk. Tahin
½ fed hvidløg
3 tsk. limesaft
2-3 spsk. vand
Spidskommen, salt og peber

Fremgangsmåde

Samosaerne tilberedes efter anvisning på æsken. Skyl og skær avocado, gulerod, tomater, forårsløg og agurk i skiver eller tern. Skyl edamamebønnerne.
Alle grøntsagerne og edamamebønnerne anrettes dekorativt i en portionsskål sammen med de lune samosaer. Top anretningen af med hummus, lidt hakkede koriander og lime skåret i både. Den spicy tahin dip serveres som tilbehør i en lille skål.

Spicy Tahin dip
Hak hvidløg fint og bland med tahin. Tilsæt limesaften og vand under omrøringen indtil dippen har en passende konsistens. Herefter smages marinaden til med spidskommen, salt og peber.

TIPS!
Flere af grøntsagerne kan sagtens udskiftes med sæsonens grønt eller dine favorit grøntsager – kun fantasien sætter grænser!

Produkt i opskrift

Samosa Indian Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER