Mini Samosaer med tomat-hummus og sprøde grøntsagssnacks
2 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Sæt tænderne i denne friske og appetitvækkende opskrift på vores sprøde Street Food Mini Samosaer med tomat-hummus og sprøde grøntsagssnacks. Retten fungere godt med alle slags grøntsager, og man kan med fordel benytte sig af de grøntsager der er i sæson.

Retten kan serveres både som snack eller forret, og kan nemt suppleres med andre grøntsager eller dips!

Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Mini Samosa Curry Style Vegetables
Lidt blandet grøntsager f.eks. radiser, agurk, mini gulerødder
Lidt friske krydderurter f.eks. koriander

Tomat-hummus
200 g kikærter fra dåse
2 spsk. soltørrede tomater
1 knivspids spidskommen
1 fed hvidløg
Saften fra ½ citron.

Fremgangsmåde

Mini Samosaerne tilberedes efter anvisning på æsken. Skyl og snit grøntsagerne i passende snackstørrelser. Samosaer og grøntsagerne anrettes i portionsskåle evt. med lidt hakkede koriander på toppen.

Tomat-hummus
Blend kikærterne med soltørrede tomater og hvidløg, og smag efterfølgende til med citronsaft, spidskommen, salt og peber. Servér den lækre tomat-hummus i en eller flere skåle som dip til de lune samosaer og grøntsagerne.

TIPS!
Samosaer og grøntsager kan også nemt og hurtigt anrettes på et fad til deling.
Tomat-hummus kan sagtens erstattes med en almindelig hummus.
Samosaerne kan med fordel serveres med et par lime eller citronbåde. Serveres evt. med lime eller citronbåde.

Produkt i opskrift

Mini Samosa Curry Style Vegetables
OKSEKØD & GRØNSAGER