Classic forårsruller til ovn med nudel-kålsalat og æbler
3 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Prøv denne smagfulde og appetitvækkende opskrift med Classic forårsruller med asiatisk nudelsalat og friske æbler. Den asiatiske nudelsalat består af grøn og sprød savojkål, asiatiske ægnudler, sesamolie og teriyaki-sauce. Du får en opskrift med alt det bedste fra Asien – kombineret med friske æbler, der giver retten et nordisk twist. Servér retten til aftensmad eller den nemme frokost. Velbekomme!
Ingredienser
6 stk. Classic forårsruller til ovn
400 g æg nudler
400 g savojkål
2 æble
5 tsk. ristet sesamolie
8 spsk. teriyaki sauce
400 g æg nudler
400 g savojkål
2 æble
5 tsk. ristet sesamolie
8 spsk. teriyaki sauce
Fremgangsmåde
Classic forårsrullerne til ovn tilberedes efter anvisning på posen. Snit imens savojkålen i fine strimler.
Nudlerne og savoykålen koges i rigeligt vand med lidt salt i ca. 2-3 min. Kål og nudler dryppes af og vendes med lidt sesamolie. Anret nudelsalaten på et fad med forårsrullerne og drys med æbletern. Servér teriyaki saucen ved siden af.
Nudlerne og savoykålen koges i rigeligt vand med lidt salt i ca. 2-3 min. Kål og nudler dryppes af og vendes med lidt sesamolie. Anret nudelsalaten på et fad med forårsrullerne og drys med æbletern. Servér teriyaki saucen ved siden af.