China Mini med nøddesauce
10 pers.
10-15 min.
Beskrivelse
Hvem er ikke fan af en smagfulde og sprøde snacks? I denne opskrift får du en rigtig lækker snack opskrift med vores China Mini forårsruller med hjemmelavet nøddesauce.
Denne ret kan med fordel anrettes i små skåle og bruges som mødesnack. Retten kan også sagtens indgå i kantinens frokostbuffet enten som en del af en tapasanretning eller som en hurtig og sprød appetizer.
Velbekomme!
Denne ret kan med fordel anrettes i små skåle og bruges som mødesnack. Retten kan også sagtens indgå i kantinens frokostbuffet enten som en del af en tapasanretning eller som en hurtig og sprød appetizer.
Velbekomme!
Ingredienser
30 stk. China Mini forårsruller med oksekød
10 små trægafler
Nøddesauce:
1 ds kokosmælk
5-6 spsk. nødder. F.eks. jordnødder eller peanuts
1 spsk. sukker
1 spsk. frisk hakket chili
1 spsk. grøn el. rød curry paste
lidt limesaft
Salt og peber
10 små trægafler
Nøddesauce:
1 ds kokosmælk
5-6 spsk. nødder. F.eks. jordnødder eller peanuts
1 spsk. sukker
1 spsk. frisk hakket chili
1 spsk. grøn el. rød curry paste
lidt limesaft
Salt og peber
Fremgangsmåde
China Mini forårsruller med oksekød tilberedes efter anvisning på posen.
Kog kokosmælken op, og blendes derefter med nødderne, sukker, chili og currypaste.
Smages til med limesaft og salt og peber.
Anret mini forårsrullerne i portionsskåle sammen med en lille dip-skål hvor saucen hældes op.
Tip!
Skal snacken ”out house” ligges minirullerne i en lille papirspose, sammen med nøddesauce i et lille soyabægre med låg
Kog kokosmælken op, og blendes derefter med nødderne, sukker, chili og currypaste.
Smages til med limesaft og salt og peber.
Anret mini forårsrullerne i portionsskåle sammen med en lille dip-skål hvor saucen hældes op.
Tip!
Skal snacken ”out house” ligges minirullerne i en lille papirspose, sammen med nøddesauce i et lille soyabægre med låg