Foodservice opskrifter
Vegetable burger i grillet sandwich med humuscreme, persisk gulerodssalat og grillet citron
Tærte med valnøddesalat og parmesanost
Sweet potato falafel med grillet peberfrugter og C. fraichedressing
Sweet potato falafel i wrap med spiced rødkål-æble coleslaw og yoghurtdip
Soufflé ost-spinat med brændte tomater, baslikum og frisk mozzarellaost
Soufflé gulerod-broccoli med røget makrel, gulerodssalat og citron-cremesauce
Soufflé gulerod-broccoli med lufttørret skinke og fennikelsalat
China Maxi forårsruller med lynstegt grønkål, rød chili, sprød porre og sesamfrø
Classic Mini forårsruller med cremedip, sumac, sesam og frisk grønt
Classic Mini forårsruller med red curry dip og rå grønsagssticks
Classic Mini forårsruller ”Snackkurv” med fritede nudler, rejechips og sweet chilisauce
Mini Burritos med skinny frites, chili og gratineret cheddarost
Mini burritos Tex-Mex med sorte bønner, Guacamole dip og lime
Van Choy Mini Vegetable med sort sesamcrust og korianderdip
Van choy mini forårsruller med rå grøntsager og grøn olie
Van choy mini forårsruller med mango-avokadosalat
Spring Rolls Organic med broccoli cous cous og friteret risnudler
Spring Rolls Beef med spicy bønne-kokos salat
Spring rolls Chicken med grydestegt spidskål og gomadressing
Falafel spinat bøf med kikærtemayo, saltmandler og ristede svampe
Vegetable bøf med lun spinatsalat, linser og svampecreme
Spicy bean bøf ”hapsere” med BBQ sauce og salat
Spicy Bean bøf med urtemayo og fried onion rings og nachos-bønnesalat
Spicy Bean bøf ”Croque monsierstyle” med gratineret ost
Rødbedefalafel med kikærtesalat og citrusolie dressing
Rødbede Falafel wrap med crème fraiche og sprøde rødløg
Nachoburger med spidskåltopping, nachocrust og chipotlemayo
Nachoburger ”hapsere” på hjertesalat med tomatsalsa og krydderurter
Samosas vegetables med bagt blomkål og valnød-tahin
Mini Samosa Vegetable med linseragout og grillet salat
Samosas vegetables med butterbean-salat og yoghurtdip
Samosa – nødde-spiced paneret med 2 slags ærter og mangochutney
Mini Samosa Chicken Tikka med salat af perlebyg, granatæble, appelsin
Nachoburger med sprødsyltet rødløg, salater og koriander-limemayo
Sweet Potato Falafel med grøn hummus og granatæble-knas
Falafel med peberfrugtsalat og spicy dip
Spring Rolls Vegetables med rødbede-rødkålssalat, feta og salte græskarkerner
Van Choy Mini vegetables med ”crispy sticks” og peanutsbutterdip
Organic mini spring Rolls i Poké bowl med Teriakysauce
Soufflé ost-spinat med Salsicciapølse og friskost
Mini Samosas Chicken Tikka som tapas med spicy æblechutney-salsa
Samosa med persisk salat
Rugbrødssandwich med Vegetable Burger, portobello svampe og ærtesmør
Majs-tortilliawrap med Nacho Burger, nachoscrumble og kikærte-tacosauce
Spring Rolls med oksekød med bagte spicy løg og grøn karry ris
Spring Rolls med grøntsager med vilde ris og asiatisk agurkesalat med mynte og ingefær
Van Choy Mini forårsruller snack med Hoisin dipping sauce og peanutcrust-agurker
“Green Bowl” med Van Choy Mini forårsruller med oksekød og fennikelsalat, avocado og cashewnødder
Hvidkålsrouletter med cremet peberrodssauce, citron-persille kartofler
Samosas med Edamamebønner og indisk grøn chutney
Hvidkålsrouletter med salat af quinoa, valnødder og æblemarinade
Spring Rolls Maxi “TO GO” med fyld af svampe, ris og bladselleri
Salatbowl med Sweet Potato Falafel, quinoa og grillet tomater
Økologiske ovnruller med rødkålssalat, æbler og timiandressing
Økologiske ovnruller med boghvedesalat
Økologiske minirulle snacks med grøn nøddesauce
Økologiske miniruller med spicy perlespelts-salat
Classic ovnrulle ”hapsere” med spidskålssalat, ristede sesamfrø og frøspirer
Classic ovn med ægte chow-chow ris
Mini Samosa med spicy linsesalat og mandler
Mini Samosa med daddeldip og kikærte-rødbedesalat
Sweet Potato falafel med avocadohummus og Dukkah-krydderi
Hvidkålsrouletter bagt i fad med tomatsauce og timian-rasp
China Maxi fyldt med stegte ananasris og cashewnødder
Classic Mini med nøddesauce
Spring Rolls med oksekød med karry frittede æg nudler, ærter og spinat
Samosa med grøntsager og harissa bagte squash
Samosa med grøn salat, kikærter og oliven
Spring Rolls Maxi TO GO med edamame-bønnesalat og misodip
China Maxi med oksekød serveret med røde nudler rørt med ingefær og chili
China Maxi med oksekød med bagte persillerødder og grøn salsa med ristet sesamfrø
Spring Rolls med kylling med smørbagt blomkål, mandler og karryolie
Spring Rolls med kylling med kokos, lime ris og sød chilisauce
Spring Rolls med grøntsager og lun spidskålssalat med mango lime chutney
Spring Rolls med grøntsager, bagte grønne asparges og krydderurtesalsa
Spring Rolls med oksekød med æblekompot med stjerneanis og ingefær
Spring Rolls med oksekød med nudelsalat af kinaradise med sojasvampe
Hvidkålsrouletter på ristet brød med sennep, syltet rødbede og frisk peberrod
Hvidkålsrouletter med svampe frikassé
Mini Burritos på krydderurtespyd med spicy avocado mayo
Mini Burritos gratineret med tomat og oliven tapanade
Spring Rolls med kylling og forårssalat med forårsløg, asparges og krydderolie
Spring Rolls med kylling a la ristaffel med grøn basilikum karrycreme
Spring Rolls med grøntsager og spicy rødkål fennikel salat i sur-sød marinade
Spring Rolls med grøntsager med topping af kylling, forårsløg, peanuts og mangodip
Spring Rolls med oksekød med sprød grønkålssalat med æbler og mandelsalsa
Spring Rolls med oksekød med asiatisk agurkesalat
Van Choy Mini forårsruller med grøntsager med frisk ingefær gazpacho suppe
Van Choy Mini forårsruller med grøntsager a la saltimbocca snack med lufttørret skinke og salvie
Van Choy Mini forårsruller med oksekød med tomat lakridsdip og brændte nødder
Van Choy Mini forårsruller med oksekød, hele radiser og skyr dip
Spring Rolls med grøntsager serveret med hvedekerner og grøntsagsspyd
KAOS KØKKEN
Aktuelle trends til kantinemenuen.
Kaos Køkken – Nyeste hotteste madtrend
Tilmeld dig her og modtag vores e-bog om Kaos Køkken.



























































































