Foodservice opskrifter

Smørrebrød med lun soufflé med broccoli og gulerod, toppet med varmrøget laksemousse

Samosa med persisk salat

Spring Rolls med oksekød med bagte spicy løg og grøn karry ris

Spring Rolls med grøntsager med vilde ris og asiatisk agurkesalat med mynte og ingefær

Van Choy Mini forårsruller snack med Hoisin dipping sauce og peanutcrust-agurker

“Green Bowl” med Van Choy Mini forårsruller med oksekød og fennikelsalat, avocado og cashewnødder

Hvidkålsrouletter med cremet peberrodssauce, citron-persille kartofler

Samosas med Edamamebønner og indisk grøn chutney

Hvidkålsrouletter med salat af quinoa, valnødder og æblemarinade

Spring Rolls Maxi “TO GO” med fyld af svampe, ris og bladselleri

Knækbrød med Soufflé blomkål, valnøddeknas og selleri-æblesalat

Salat med Mini Soufflé med broccoli og gulerødder, rugbrødschip og sauce tartare

Mini Soufflé med broccoli og gulerødder “en cocotte” med ost og timian-svampe

Mini Soufflé med spinat burger med tomat og mozzarella ost

Salatbowl med Sweet Potato Falafel, quinoa og grillet tomater

Økologiske ovnruller med rødkålssalat, æbler og timiandressing

Økologiske ovnruller med boghvedesalat

Økologiske minirulle snacks med grøn nøddesauce

Økologiske miniruller med spicy perlespelts-salat

Classic ovnrulle ”hapsere” med spidskålssalat, ristede sesamfrø og frøspirer

Classic ovn med ægte chow-chow ris

Mini Samosa med spicy linsesalat og mandler

Mini Samosa med daddeldip og kikærte-rødbedesalat

Soufflé med blomkål i hotdogs med råsyltet blomkål og urte-remo

Mini Soufflé med broccoli og gulerødder som “cupcakes” med grøn pikant topping

Mini Soufflé med spinat og ost “i cocotte” med tørristede solsikkefrø og quinoasalat

Sweet Potato falafel med avocadohummus og Dukkah-krydderi

Hvidkålsrouletter bagt i fad med tomatsauce og timian-rasp

China Maxi fyldt med stegte ananasris og cashewnødder

China Mini med nøddesauce

Spring Rolls med oksekød med karry frittede æg nudler, ærter og spinat

Samosa med grøntsager og harissa bagte squash

Samosa med grøn salat, kikærter og oliven

Spring Rolls Maxi TO GO med edamame-bønnesalat og misodip

Mini soufflé med broccoli og gulerødder med krydderurtefrikadeller og ovnkartofler med røget salt

Mini Soufflé med broccoli og gulerødder bagt med parmaskinke og brødsalat

Mini soufflé med spinat og ost serveret med rosmarinstegt kyllingelår og hvidløgsdip

Mini soufflé med spinat og ost anrettet som tapas med charcuteribræt og syltet oliven

China Maxi med oksekød serveret med røde nudler rørt med ingefær og chili

China Maxi med oksekød med bagte persillerødder og grøn salsa med ristet sesamfrø

Spring Rolls med kylling med smørbagt blomkål, mandler og karryolie

Spring Rolls med kylling med kokos, lime ris og sød chilisauce

Spring Rolls med grøntsager og lun spidskålssalat med mango lime chutney

Spring Rolls med grøntsager, bagte grønne asparges og krydderurtesalsa

Spring Rolls med oksekød med æblekompot med stjerneanis og ingefær

Spring Rolls med oksekød med nudelsalat af kinaradise med sojasvampe

Hvidkålsrouletter på ristet brød med sennep, syltet rødbede og frisk peberrod

Hvidkålsrouletter med svampe frikassé

Mini Burritos på krydderurtespyd med spicy avocado mayo

Mini Burritos gratineret med tomat og oliven tapanade

Spring Rolls med kylling og forårssalat med forårsløg, asparges og krydderolie

Spring Rolls med kylling a la ristaffel med grøn basilikum karrycreme

Spring Rolls med grøntsager og spicy rødkål fennikel salat i sur-sød marinade

Spring Rolls med grøntsager med topping af kylling, forårsløg, peanuts og mangodip

Spring Rolls med oksekød med sprød grønkålssalat med æbler og mandelsalsa

Spring Rolls med oksekød med asiatisk agurkesalat

Van Choy Mini forårsruller med grøntsager med frisk ingefær gazpacho suppe

Van Choy Mini forårsruller med grøntsager a la saltimbocca snack med lufttørret skinke og salvie

Van Choy Mini forårsruller med oksekød med tomat lakridsdip og brændte nødder

Van Choy Mini forårsruller med oksekød, hele radiser og skyr dip
