Foodservice opskrifter

Vegetable burger i grillet sandwich med humuscreme, persisk gulerodssalat og grillet citron

Tærte med valnøddesalat og parmesanost

Sweet potato falafel med grillet peberfrugter og C. fraichedressing

Sweet potato falafel i wrap med spiced rødkål-æble coleslaw og yoghurtdip

Soufflé ost-spinat med brændte tomater, baslikum og frisk mozzarellaost

Soufflé gulerod-broccoli med røget makrel, gulerodssalat og citron-cremesauce

Soufflé gulerod-broccoli med lufttørret skinke og fennikelsalat

China Maxi forårsruller med lynstegt grønkål, rød chili, sprød porre og sesamfrø

Classic Mini forårsruller med cremedip, sumac, sesam og frisk grønt

Classic Mini forårsruller med red curry dip og rå grønsagssticks

Classic Mini forårsruller ”Snackkurv” med fritede nudler, rejechips og sweet chilisauce

Mini Burritos med skinny frites, chili og gratineret cheddarost

Mini burritos Tex-Mex med sorte bønner, Guacamole dip og lime

Van Choy Mini Vegetable med sort sesamcrust og korianderdip

Van choy mini forårsruller med rå grøntsager og grøn olie

Van choy mini forårsruller med mango-avokadosalat

Spring Rolls Organic med broccoli cous cous og friteret risnudler

Spring Rolls Beef med spicy bønne-kokos salat

Spring rolls Chicken med grydestegt spidskål og gomadressing

Falafel spinat bøf med kikærtemayo, saltmandler og ristede svampe

Vegetable bøf med lun spinatsalat, linser og svampecreme

Spicy bean bøf ”hapsere” med BBQ sauce og salat

Spicy Bean bøf med urtemayo og fried onion rings og nachos-bønnesalat

Spicy Bean bøf ”Croque monsierstyle” med gratineret ost

Rødbedefalafel med kikærtesalat og citrusolie dressing

Rødbede Falafel wrap med crème fraiche og sprøde rødløg

Nachoburger med spidskåltopping, nachocrust og chipotlemayo

Nachoburger ”hapsere” på hjertesalat med tomatsalsa og krydderurter

Samosas vegetables med bagt blomkål og valnød-tahin

Mini Samosa Vegetable med linseragout og grillet salat

Samosas vegetables med butterbean-salat og yoghurtdip

Samosa – nødde-spiced paneret med 2 slags ærter og mangochutney

Mini Samosa Chicken Tikka med salat af perlebyg, granatæble, appelsin

Nachoburger med sprødsyltet rødløg, salater og koriander-limemayo

Sweet Potato Falafel med grøn hummus og granatæble-knas

Falafel med peberfrugtsalat og spicy dip

Spring Rolls Vegetables med rødbede-rødkålssalat, feta og salte græskarkerner

Van Choy Mini vegetables med ”crispy sticks” og peanutsbutterdip

Organic mini spring Rolls i Poké bowl med Teriakysauce

Soufflé ost-spinat med Salsicciapølse og friskost

Mini Samosas Chicken Tikka som tapas med spicy æblechutney-salsa

Samosa med persisk salat

Spring Rolls med oksekød med bagte spicy løg og grøn karry ris

Spring Rolls med grøntsager med vilde ris og asiatisk agurkesalat med mynte og ingefær

Van Choy Mini forårsruller snack med Hoisin dipping sauce og peanutcrust-agurker

„Green Bowl‟ med Van Choy Mini forårsruller med oksekød og fennikelsalat, avocado og cashewnødder

Hvidkålsrouletter med cremet peberrodssauce, citron-persille kartofler

Samosas med Edamamebønner og indisk grøn chutney

Hvidkålsrouletter med salat af quinoa, valnødder og æblemarinade

Spring Rolls Maxi „TO GO‟ med fyld af svampe, ris og bladselleri

Salatbowl med Sweet Potato Falafel, quinoa og grillet tomater

Økologiske ovnruller med rødkålssalat, æbler og timiandressing

Økologiske ovnruller med boghvedesalat

Økologiske minirulle snacks med grøn nøddesauce

Økologiske miniruller med spicy perlespelts-salat

Classic ovnrulle ”hapsere” med spidskålssalat, ristede sesamfrø og frøspirer

Classic ovn med ægte chow-chow ris

Mini Samosa med spicy linsesalat og mandler

Mini Samosa med daddeldip og kikærte-rødbedesalat

Sweet Potato falafel med avocadohummus og Dukkah-krydderi

Hvidkålsrouletter bagt i fad med tomatsauce og timian-rasp

China Maxi fyldt med stegte ananasris og cashewnødder

Classic Mini med nøddesauce

Spring Rolls med oksekød med karry frittede æg nudler, ærter og spinat

Samosa med grøntsager og harissa bagte squash

Samosa med grøn salat, kikærter og oliven

Spring Rolls Maxi TO GO med edamame-bønnesalat og misodip

China Maxi med oksekød serveret med røde nudler rørt med ingefær og chili

China Maxi med oksekød med bagte persillerødder og grøn salsa med ristet sesamfrø

Spring Rolls med kylling med smørbagt blomkål, mandler og karryolie

Spring Rolls med kylling med kokos, lime ris og sød chilisauce

Spring Rolls med grøntsager og lun spidskålssalat med mango lime chutney

Spring Rolls med grøntsager, bagte grønne asparges og krydderurtesalsa

Spring Rolls med oksekød med æblekompot med stjerneanis og ingefær

Spring Rolls med oksekød med nudelsalat af kinaradise med sojasvampe

Hvidkålsrouletter på ristet brød med sennep, syltet rødbede og frisk peberrod

Hvidkålsrouletter med svampe frikassé

Mini Burritos på krydderurtespyd med spicy avocado mayo

Mini Burritos gratineret med tomat og oliven tapanade

Spring Rolls med kylling og forårssalat med forårsløg, asparges og krydderolie

Spring Rolls med kylling a la ristaffel med grøn basilikum karrycreme

Spring Rolls med grøntsager og spicy rødkål fennikel salat i sur-sød marinade

Spring Rolls med grøntsager med topping af kylling, forårsløg, peanuts og mangodip

Spring Rolls med oksekød med sprød grønkålssalat med æbler og mandelsalsa

Spring Rolls med oksekød med asiatisk agurkesalat

Van Choy Mini forårsruller med grøntsager med frisk ingefær gazpacho suppe

Van Choy Mini forårsruller med grøntsager a la saltimbocca snack med lufttørret skinke og salvie

Van Choy Mini forårsruller med oksekød med tomat lakridsdip og brændte nødder

Van Choy Mini forårsruller med oksekød, hele radiser og skyr dip
