Spring Rolls med oksekød med karry frittede æg nudler, ærter og spinat
10 pers.
20-25 min.
Beskrivelse
Sæt tænderne i denne asisatisk-inspireret opskrift med vores Spring Rolls med oksekød med karry frittede æg nudler, ærter og spinat. Tilsæt eventuelt lidt ekstra friske koriander for mere smag.
Du kan enten servere retten portionsanrettet i bæredygtige paptallerkner eller anrettet på serveringsfade på kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Du kan enten servere retten portionsanrettet i bæredygtige paptallerkner eller anrettet på serveringsfade på kantinens frokostbuffet.
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Spring Rolls med oksekød
800 g æg nudler
4 æg - sammenpisket
1 dl madolie
500 g frosne fine ærter - optøet
250 g spinat – gerne frisk
800 g æg nudler
4 æg - sammenpisket
1 dl madolie
500 g frosne fine ærter - optøet
250 g spinat – gerne frisk
Fremgangsmåde
Spring Rolls med oksekød og nudlerne tilberedes efter anvisning på posen.
Tilsæt karryen i æggemassen.
Varm olien i en stor gryde eller wok.
Tilsæt æggene under kraftig piskning til at æggene bliver til ”friteret røræg”.
Herefter tilsættes de friskkogte nudler, og efterfølgende ærterne. Varmes igennem til nudlerne er lune. Krydr med lidt salt og peber.
Anret nudelblandingen dekorativt sammen med forårsrullerne.
Tilsæt karryen i æggemassen.
Varm olien i en stor gryde eller wok.
Tilsæt æggene under kraftig piskning til at æggene bliver til ”friteret røræg”.
Herefter tilsættes de friskkogte nudler, og efterfølgende ærterne. Varmes igennem til nudlerne er lune. Krydr med lidt salt og peber.
Anret nudelblandingen dekorativt sammen med forårsrullerne.