Samosa med persisk salat
10 pers.
15-20 min.
Beskrivelse
Prøv denne appetitvækkende og nemme opskrift på Samosa med grøntsager og persisk salat. Retten er enkel og tilberede og salaten kan med fordel laves dagen i forvejen. Hvis man ønsker at tilføje lidt ekstra smag, farve og knas til retten, så kan man med fordel tilføje granatæblekerner. Servér retten som et aftenmåltid eller som frokostanretning.
Velbekomme!
Velbekomme!
Ingredienser
10 stk. Samosa
4 dl. bulgur
1 bundt persille
1 lille bundt frisk mynte
5 store tomater
2-3 tsk. sumak
2 rødløg
1 dl. olivenolie
4 dl. bulgur
1 bundt persille
1 lille bundt frisk mynte
5 store tomater
2-3 tsk. sumak
2 rødløg
1 dl. olivenolie
Fremgangsmåde
Samosaerne og bulgur tilberedes efter anvisning på emballagen. Hak rødløg fint, snit persillen og skær tomaterne i mindre stykker. Vendes med den let afkølet bulgur. Ved servering smages til med sumak, citronsaft, salt og olivenolie. Anrettes i en stor skål eller på et fad.
TIPS! – Granatæblekerner kan tilsættes hvis du ønsker lidt mere knas og farve i salaten.
TIPS! – Granatæblekerner kan tilsættes hvis du ønsker lidt mere knas og farve i salaten.