Van Choy Mini snack med Hoisin dipping sauce og peanutcrust-agurker
10 pers.
15-20 min.

Beskrivelse

Er miniforårsruller et perfekt som mødesnack? Ja, selvfølgelig! I denne opskrift får du vores Van Choy Mini forårsruller med grøntsager sammen med en hjemmelavet Hoisinsauce. Retten kan med fordel sammensættes med andre snacks f.eks. forskellige former charcuteri med forskellige salamier, lufttørrede skinker, ost og nødder.

Opskriften kan med fordel serveres som en lækker mødesnack eller som snacks på kantinens buffet. Velbekomme!

Ingredienser

30 stk. Van Choy Mini forårsruller med grøntsager
2 agurker - skåret I stave
100 g salte peanuts

Hoisinsauce:
1 dl. Soyasauce
50 g peanuts
1,5 spsk. Brun farinsukker el. mørk sirup
1,5 spsk. sesamolie
2 spsk. eddike
2 fed hvidløg
1 tsk. frisk chili

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde
Van Choy Miniruller tilberedes efter anvisning på pakken. Peanuts hakkes eller blendes til en grov mel. Skyl og skær agurkerne i stave og vend dem efterfølgende i den grove peanuts mel.

De varme miniruller anrettes på et fad eller i små portionsskåle sammen med agurkerne, lidt ekstra fintsnittet chili og halve lime. Hoisinsaucen serveres som tilbehør i små skåle.

Hoisinsauce
Bland soyasauce, peanuts, brun farin, sesamolie, eddike, hvidløg og lidt frisk chili i en blender, og kør det til en glat og cremet konsistens - juster evt. med lidt vand undervejs hvis den bliver for tyk.

TIPS! Hoisinsauce kan også købes færdiglavet

Produkt i opskrift

Van Choy Mini med grøntsager