Spring Rolls med oksekød med bagte spicy løg og grøn curry ris
10 pers.
20-25 min.

Beskrivelse

Her får du opskriften på Spring Rolls med oksekød, bagte spicy løg og grøn curry ris.

Retten kan med fordel anrettes på fade eller i små portionsskåle. Anretningen toppes af med fintsnittet forårsløg, chili og lidt friske koriander.

Opskriften er perfekt som aftensmadsmåltid eller som en lækker frokostanretning. Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. Spring Rolls med oksekød
5 løg – pillet
500 g basmatiris
3 tsk. grøn karry
400 g kokosmælk
2 røde chili
5 forårsløg
Evt. lidt krydderurter f.eks. koriander

Fremgangsmåde

Spring Rolls med oksekød tilberedes efter anvisning på posen. Løgene skrælles og snittes i både og vendes med lidt olie og fintsnittet chili. Herefter fordeles løgene på en bradepande med bagepapir og bages sammen med rullerne. Snit forårsløg og chili fint.

Risene
Kokosmælken hældes i en gryde med samme mængde vand og grøn karry. Tilsæt risene og kog dem i ca. 10 min. Når risene er færdig med at koge stilles de til afkøling i 10 min. inden servering.

De sprøde Spring Rolls anrettes med kokosrisene og de spicy ovnbagte løg, enten på et fad eller i små portionsskåle. Anretningen toppes af med de fintsnittet forårsløg, chili og lidt friske koriander.

TIPS! – Rød curry paste kan også fint bruges.

Produkt i opskrift

Spring Rolls med oksekød